Skywalk teams


 

Der sker så meget, og vi har brug for dig!

 

Skywalk kører udelukkende rundt pga. vores vanvittige seje frivillige, og vi har brug for din hjælp til at nå endnu flere unge med Guds grænseløse kærlighed! Det gælder alt fra at sige velkommen, stå i caféen til og til at hænge billeder op.

Vi har brug for dig, ligemeget hvor lidt du føler, du kan! Så vær med til at gøre Skywalk endnu federe og oplev den velsignelse, det er at tjene med i Guds hus!

 

Vær med!

 

Læs mere og bliv en del af et team ved at tilmelde dig her eller skriv til teamlederen i en facebook-besked, at du er interesseret.

 

Navn: *
 
Dette spørgsmål skal besvares
Alder: *
 
Dette spørgsmål skal besvares
E-mail: *
Indtast en gyldig e-mail
Dette spørgsmål skal besvares
Tlf.-nummer *
 
Dette spørgsmål skal besvares

 

 

Velkomst

velkomst team

 

 

anna

Theresa Vestergaard

Velkomst-teamleder

Link til Facebook

 

 

Kan du huske første gang, du var i Skywalk? Hvad var dit indtryk efter de vigtige første sekunder? Var der nogle smilende, elskende mennekser til at tage imod dig, eller stod du alene og følte dig ikke særlig velkommen?

 

Tilmeld dig for oven eller skriv til Theresa, hvis du er interesseret.

Café

cafe team

 

 

malene

Malene Vigsø Lundager

Café-teamleder

Link til Facebook

 

 

Vær med til at afspejle verdens bedste service bag café-disken. Giv folk et smil på læben, en cola i hånden og nogle nachos i munden! Er du servicemindet, og elsker du at betjene andre med et smil, så er caféteamet noget for dig!

 

Vær med til at tjene Gud som barista, vi har brug for din hjælp!

 

Tilmeld dig for oven, eller skriv til Simon, hvis du er interesseret.

Design

design team

 

 

chanette

Chanette Laurberg

Design-teamleder

Link til Facebook

 

 

I Skywalk tror vi på, at kirke er et hus fyldt med glæde, fest og farver, og det er her, designteamet kommer ind i billedet. Design-teamet er for dig, som elsker at udsmykke, pynte og skabe, og for dig som ønsker at gøre Guds hus relevant og festligt! Så hvis du også nogle gange tænker, hvad i alverden den lampe laver dér, så er du kommet til det rette team!

 

Tilmeld dig for oven eller skriv til Chanette, hvis du er interesseret.

Teknik

teknik team

 

 

michael

Michael Laugesen

Teknik-teamleder

michaellaugesen2011@hotmail.com

Link til Facebook

 

 

Brænder du for at styre lyd, lys og sørge for god oplevelse for resten af Skywalkerne, så er teknik teamet lige noget for dig. Teknik-teamet er med under Skywalk Classic møderne, hvor de får mødet til at køre med videoer, mikrofoner, højtalere og lys. Teknik-teamet mangler hænder, så kom med ind i deres unikke fællesskab.

 

Tilmeld dig for oven eller skriv til Michael, hvis du er interesseret.

Medie

medie team

 

 

tobias

Tobias Lund

Medie-teamleder

tobias.lund1996@gmail.com

Link til Facebook

 

 

Elsker du at tage billeder, kreere videoer og designe grafisk materiale? Syntes du også, at denne hjemmeside er for vanvittig, og ønsker du at være med til at sprede verdens bedste budskab i den digitale verden? Så er du kommet til det rette sted! Ungdommen i dag lever igennem en skærm, og der skal vi være tilstede, hvor vi løfter navnet over alle navne højt, nemlig Jesus Kristus. På medie-teamet får du lov til at udfolde dig og blive udfordret, lige meget hvor lidt du føler, du kan bidrage med. Så kom med på en fantastisk rejse med kameraet og computeren i hånden!

 

Tilmeld dig for oven eller skriv til Tobias, hvis du er interesseret.