Lifegroups


 

Fællesskab på tværs

 

Skywalk er en del af Den Evangeliske Frikirke i Randers, og derfor ønsker vi at bygge relationer på tværs af generationer. Lifegroups er mindre fællesskaber sammensat på tværs af alder, baggrund, køn osv. Vi mødes hver anden uge og bygger relationer og deler liv og tro med hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vær med!

 

Bliv en del af en cellegruppe i dag ved at tilmelde dig her, eller ved skrive til Theresa.

 

theresa

Theresa Vestergaard
Ungdomsleder
theresa@skywalk.dk
+45 22 23 29 11
Link til Facebook

    Dette spørgsmål skal besvares
    Dette spørgsmål skal besvares
    E-mailadressen skal være gyldig
    Dette spørgsmål skal besvares
    Dette spørgsmål skal besvares

 

CELLEGRUPPE HAR FOR MIG...

 

Læs, hvad cellegrupper har betydet for disse dejlige mennesker!

 

 

mikkel

Mikkel Lindkvist
23 år

 

For mig er cellegruppe et fristed, hvor jeg kan dele mine tanker og mine følelser. Det er et sted, hvor der er plads til alle, uanset hvor i livet man er og uanset hvilke meninger, man måtte have. Betydningen af dette er, at jeg kan få lov til at være, hvem jeg er, hvor jeg er. Cellegruppe er også et forum, hvor jeg som kristen kan vokse, hvor jeg kan lære at forstå Guds ord, og hvor jeg kan være med på andres rejse gennem livet og deres forståelse. Sidst er cellegruppe også et sjovt og underholdende sted. Der kan jeg grine og hygge mig, og jeg kan få lov til at bygge relation med mennesker, jeg ikke nødvendigvis villet have kommet i kontakt med ellers.

 

 

elisabeth

Elisabeth Fryd
18 år

 

Cellegruppe er for mig et sted, hvor jeg hører folks egentlige meninger og tanker. At få lov til at høre, hvad folk har på hjerte, er for mig at se, noget af det bedste og også oftest mest lærerige. De snakke og den ærlighed vil jeg ikke være foruden.

 

 

samuel

Samuel Christoffersen
20 år

 

Da jeg begyndte i Skywalk, kendte jeg ret få mennesker, og til møderne kunne det godt virke ret overvældende med den store flok ukendte ansigter. Men da jeg startede i celle, oplevede jeg et mindre og sikrere fællesskab, hvor jeg kunne begynde at lære nogen fra Skywalk at kende. Det betød, at når jeg så kom til møderne, var der pludselig flere, jeg kendte, og som jeg hilste på, og jeg begyndte hurtigt at føle mig mere tilpas og hjemme. Nu er jeg selv blevet celle-leder, og for mig er de samme værdier, som jeg selv oplevede utroligt vigtige. Cellegruppe betyder for mig et åbent, indbydende og accepterende fællesskab. Et sted man kan være mere personlig end til et møde en fredag aften, og jeg kan kun varmt anbefale det til alle!