LFG


 

Jern sliber jern

 

Gud har givet os alt. Livet, frelsen, talenter. Ja, selv luften vi indhalerer. Vi kan lave en uendelig lang liste med alt det, som Gud kvit og frit har givet hvér en af os, og vi kan overvældes gang på gang over Guds vanvittige uforståelige godhed. Med alt det gode vi har fået og får hver dag, da har vi som kristne et ansvar at være trofaste forvaltere, og ikke lade Guds regn af velsignelse over os gå til spilde. Vi har et ansvar om at tage vores liv og relation med Jesus seriøst, da vores egen evighed, så vel som andres, afhænger af det. For at vi

hver især kan gøre dette, benytter vi noget vi kalder for Livs Forvandlings Grupper, LFG. En LFG gruppe er en gruppe på 2-3 unge, som mødes regelmæssigt for at snakke om livet og dets udfordringer og sejre. Med din LFG partner kan du sætte dig mål, som han eller hun skal holde dig op på, motivere hinanden, tale om de udfordringer du møder, og bede sammen om, at I må blive udrustet med Guds vejledning og visdom.

 

 

 

Jern slibes til med jern, det ene menneske sliber det andet til.

Ordsprogenes Bog 27:17

 

 

 

For at hjælpe dig og din LFG-partner i gang, kan i hente denne praktiske guide, som kan hjælpe jer i at få mest muligt ud af jeres LFG gruppe.

 

Du kan selv starte en LFG gruppe med en ven eller bekendt, eller du kan skrive til Malene, hvis du ønsker at høre mere eller få Skywalk til at sætte dig sammen med en LFG-partner.

 

 

 

Læs, hvad LFG har betydet for disse dejlige mennesker!

 

 

paetur

Pætur Askildsen
23 år

 

Min LFG partner stiller mig nogle meget personlige og udfordrende spørgsmål, som jeg selv har skrevet. Spørgsmålene rummer forskellige områder, som jeg synes er vigtige at få styr på, så som den personlige andagt. Dét, at blive stillet til ansvar hver uge, hjælper mig med at gøre de ting, jeg gerne vil, og det er virkelig fedt.

 

 

matilde

Matilde Olsen
21 år

 

LFG er udvikling af min karakter, en refleksion, hvor jeg bliver fokuseret på mine mål og værdier, hvor jeg har én, jeg skal stå til ansvar for, én der bakker mig op, én der tør udfordre mig til at leve efter en højere standard, én jeg kan være fuldstændig ærlig overfor, én der er med i dagligdagens op- og nedture - én jeg kan dele liv med.