Mød en skywalker


 

Hvem er vi - fortalt igennem personerne bag

 

Her kan du møde fem af Skywalkerne, hvor de fortæller om deres vandring til og med Gud, hvad deres personlige forhold til Jesus betyder og hvad Skywalk er for dem.

 

 

christian lange

Christian Lange

Gymnasieelev

 

Jeg hedder Christian Lange, er 17 år og går lige nu i 2. G på Paderup Gymnasium, Randers. Jeg er blevet opdraget efter kristne idealer, men er aldrig blevet fortalt, at Jesus også døde for mig, så jeg har ikke haft et personligt forhold til Gud gennem min barndom. Jeg vil beskrive mig selv, som meget videnskabelig, så det var en forudsætning for, at jeg kunne tro, at der var noget rationelt i det, hvilket der er, hvis man virkelig gider undersøge det - prøv det! Efter jeg har lært Gud at kende, har jeg fundet mening, glæde og ro, og jeg føler bare, jeg kan hvile i Gud og hans plan for mig. Skywalk Classic om fredagen er altid noget, jeg glæder mig til, fordi jeg tror på, det er vigtigt at dele sin tro med andre, og fordi jeg altid lærer noget nyt om Gud! -Og så er Skywalk det fedeste fælleskab!

 

 

niklas

Niklas Poulsen

Studerende

 

Jeg hedder Niklas Poulsen og bliver snart 18 år gammel. Jeg går på HHX Tradium hvor jeg studerer international marketing. Jeg er opvokset i en kristen familie og har altid levet et liv der har centreret om Gud, men min tro blev først rigtig levende på efterskolen. Jeg oplevede at forstå Gud, at det er muligt at have et levende forhold og hvor essentielt det er for mit liv at han er mit centrum. Efter at jeg er kommet hjem har jeg udviklet mig og jeg oplever nu i min daglig dag, hvordan Gud han virker i mit liv for mit bedste, men også igennem mig for andres bedste. Mit liv giver mening fordi at jeg har Gud som centrum hver dag, i alt jeg gør. Jeg oplever en fred og en ro i at vide at han har en vanvittig plan for mit liv. Min drøm for livet er at være i en kirke, hvor jeg kan tage del i udviklingen og være med til at skabe et sted der ære Gud og elsker mennesker ubetinget, fordi Gud elskede mig først. Mit hjerte brænder for at føre mennesker til Jesus, samt give dem den samme brænd og kærlighed til Jesus, som jeg har.

 

 

theresa vestergaard

Theresa Vestergaard

Studerende

 

Mit navn er Theresa. Jeg er 18 år og studerer International Marketing på HHX, Tradium Randers. Jeg er vokset op i en kristen familie hvor kirke altid har haft en stor plads. Da jeg efter mit ophold på Mariager Efterskole kom hjem til Skywalk, oplevede jeg at blive udfordret og styrket i min tro. Jeg oplevede at mine gaver og talenter blev set og kunne bruges. Jeg nyder at være en del af et fælleskab, som er med til at styrke mig i min tro, at kunne dele det med andre og altid være i proces. Jeg oplever at jeg udlever mine evner, talenter og gaver i Skywalk og i min hverdag. Min karakter formes og styrkes af mennesker i Skywalk og den tjeneste jeg er en del af. Jeg ønsker at andre skal opleve den glæde som jeg har i Jesus og udleve deres potentiale. Jeg brænder for at se en generation rejse sig og gå efter den plan Gud har for deres liv.

 

 

louise natalie nielsen

Louise Natalia Nielsen

HHX-studerende

 

Mit navn er Louise, jeg er 18 år og går på HHX her i Randers. Jeg er vokset op i en familie, hvor jeg blev præsenteret for en tro med en personlig relation til Jesus. Men igennem de senere år er troen på Gud virkelig blevet ’for real’ for mig. Det giver mig en mening med livet og gør, at jeg altid har én at holde mig til, selv hvis alt andet skulle svigte. Skywalk er for mig et andet hjem med fantastiske mennesker og en mulighed for at vokse i den relation og den proces, som det er at være ven med Jesus.

 

 

patrick andersen

Patrick Andersen

Filosofi-studerende

 

Hej! Jeg hedder Patrick, jeg er 20 år, og studerer filosofi på Aarhus Universitet. Jeg tog for første gang til Skywalk under mit 3. år på Handelsskolen i Randers, og dette møde med Skywalk var mit første rigtige møde med kristendommen. Jeg blev meget overvældet af den måde folk tog imod mig på, men specielt blev jeg betaget af al den substans, der lå bag ved kristendommen – både videnskabeligt, historisk og filosofisk. Det var overraskende at finde så god opbakning i noget, som jeg hele livet havde gået og troet var i konflikt med al den viden, vi har i dag! Dette bagland åbnede op for min tilgang til troen, og mit liv er siden da blevet forvandlet. I dag brænder jeg for at give folk den samme mulighed for den livsforvandlende oplevelse, det er at kende Jesus.