Mission

Skywalk eksisterer for at unge mennesker med Guds kærlighed, at connecte dem med andre kristne, at hjælpe dem til at vokse I deres tro, at udfordre dem til at finde deres tjeneste og ære Gud med deres liv.

 

 

Vision

Vi drømmer om Skywalk, så stor og influerende at vores by kommer til tro.

 

 

Værdier

 

ÅBENHED

I Skywalk betyder mennesker alt for os, og derfor tager vi imod alle med åbne arme, uanset deres baggrund, status, holdning, etc. Skywalk er et sted, hvor der er plads til alle.

 

LOKAL MISSION

I Skywalk stræber vi helhjertet efter at nå vores by med evangeliet. Mennesker betyder alt for Gud, og betyder derfor alt for os. Den lokale mission bygger vi primært gennem relationer.

 

EXCELLENCE

I Skywalk opretholder vi altid den højeste standard af tjeneste, der bringer ære til Gud. Vi gør intet halvt og stræber altid efter at yde vores bedste, i det vi gør.

 

INDFLYDELSE

I Skywalk ønsker vi, at Gud skal have indflydelse på alle områder af vores liv, og at vi som ungdomskirke har indflydelse på den by, vi er i og de mennesker, der er omkring os, så deres liv bliver forvandlet.

 

TJENESTE

I Skywalk sætter vi fokus på, at den enkelte er med til at tjene og til at bygge Guds rige. Derfor udfordrer vi altid den enkelte til at bruge sine gaver til at tjene i kirken.