Så er nyheden ude! Skywalk starter den 22. august en ny afdeling op i Randers Nord, hvormed Skywalk nu har to lokationer fredag aften. Det lyder umiddelbart som et spændende initiativ for de fleste, men det næste spørgsmål, som rejser sig er, hvorfor man gør det? Er det bare en kopi af diverse store kirker rundt om i verden, som også har lavet såkaldte ”multi-sides” eller er Skywalk blevet så store, så de bliver nødt til at dele sig op? Svaret på dette er et klart, nej. Selvom det kunne være ønskværdigt, så har Skywalk ikke overfyldte lokaler, der tvinger os ud i en opdeling. Skywalk Nord er ikke opstået ud af et luksusproblem eller et ønske om at blive ”store”, men ud af et oprigtigt ønske om at nå endnu flere mennesker i Randers med evangeliet! Skywalk som det ser ud nu har begrænsninger og kan kun være med til at række ud til en lille gruppe og type af mennesker. Med Skywalks store hjerte for at nå unge mennesker med evangeliet var det derfor oplagt at lave et arbejde, som kunne række ud til en anden gruppe af unge mennesker, som Skywalk hidtil ikke har appelleret til. Med Skywalk Nord vil vi kunne lave et arbejde, som har samme grundsubstans som det Skywalk vi kender, men hvor udtrykket får en anden klang. Altså samme melodi, men med nye instrumenter.

Skywalk Nord kan måske bedst opsummeres som et missionsprojekt i egen by, med et grundlæggende ønske om vækst. Mere lavpraktisk, så lejer Skywalk sig ind i nogle nye lokaler i Nordbyen, hver fredag aften, hvormed der vil være møde fredag aften i både Skywalk C og Skywalk Nord. En gang om måned vil Nord og C møderne blive lagt sammen til et brag af en fest. Fredag aften er det eneste tidspunkt, hvor Skywalk bliver delt i to lokationer. Alle andre aktiviteter, som cellearbejdet, Basic, SkyAcademy osv. vil fortsat fungere ud fra det store fællesskab og have udgangspunkt i Kongens Ege. Skywalk Nord kommer til at være en del af det store fællesskab i både Skywalk og Den Evangeliske Frikirke. Skywalk Nord er altså ikke en ny kirke, men en ny afdeling.

Til denne opstart har vi brug for al den støtte vi kan få igennem bøn og økonomi. Det kræver naturligvis mange midler at starte nyt op, så hvis du har lyst til at være med til at give, så skal du være hjertelig velkommen. Det bliver en spændende tid, hvor vi er dybt afhængige af Guds vejledning og visdom, så vær gerne med til at bede om, at Guds vilje må ske med Skywalk Nord. Hvis du vil vide mere, så følg med på Facebook eller på Skywalk.dk og så skal alle naturligvis være så hjerteligt velkommen til at besøge i Skywalk Nord efter opstarten den 22. august.