Der findes flere slaver i verden i dag, end der nogensinde har gjort i menneskets historie. 27 millioner mennesker lever i dag som ofre for menneskehandel, og gennemsnitsalderen for trafikerede ofre er 12 år. Hvert 30. sekund får et nyt menneske berøvet sin frihed, og kun 2 % af disse bliver redet ud af slavehandlen. Human trafficking er derfor verdens hurtigst voksende kriminelle industri overhovedet. Disse skræmmende facts er for overvældende til, at vi bare kan sidde tilbage og lade som ingenting. Moder Theresa sagde engang: “One of the greatest diseases is to be nobody to anybody.” Vi kan ikke alle gøre alt, men vi kan alle gøre lidt.

 

I Skywalk ønsker vi at være en stemme om frihed og håb for dem i fangenskab. Ved at skabe opmærksomhed omkring human trafficking, kan vi være med til at kæmpe for frihed. Vi ønsker derfor at invitere dig og dine venner med til Løb for Livet i påskeferien d. 19. april 2014. Løb for Livet er et velgørenhedsløb, hvor hele overskuddet går ubeskåret til organisationen The A21 Campaign, som bekæmper human trafficking på verdensplan. The A21 Campaign ledes af Filip Hyldgaard, som har været gæstetaler i Skywalk tilbage i 2012, samt holdt oplysningskampanger på forskellige ungdomsuddannelser i Randers. Organisationen forebygger human trafficking ved at tage ud på skoler, arbejdspladser og børnehjem, hvor de oplyser og udruster folk med strategier, som kan forhindre dem i selv at blive ofre. Endvidere etablerer organisatoren ”safehouses”, hvor de ofre, som bliver reddet ud af industrien, får krisehjælp af professionelle psykologer og hjælpes til at begynde en normal hverdag igen samt at få en uddannelse.

 

Løb for Livet skydes i gang fra Justesens Plæne ved siden af Randers Regnskov lige ned til smukke naturomgivelser langs Gudenåen kl. 10:30, hvor de første bliver sendt afsted. Du kan hjælpe med at samle penge ind til The A21 Campaign ved at løbe enten 5, 10 eller et halvmaraton på 21 kilometer. Det koster 50 kr. for voksne og 30 kr. for børn under 15 år at deltage i løbet. Hver deltager sørger selv for at finde sponsorer fra lokale virksomheder eller gennem personlige sponsorer, som kan vælge at sponsorere 10, 25 eller 50 kr. pr. km man tilbagelægger på sin rute. I løbet af dagen er der også mulighed for at donere engangsbeløb henne ved The A21 Campaign bod på Løb for Livet pladsen.

 

Dette er en fantastisk mulighed for at gøre en forskel for en masse mennesker!

 

Mere info omkring løbet og tilmelding af dig selv og din sponsor skal ske via skywalk.dk/events/arlige-events/lob-for-livet

 

Læs mere om human trafficking og The A21 Campaign på deres hjemmeside: www.thea21campaign.org