SkyAcademy


 

 Udrustning til fremtiden

 

SkyAcademy er det område i Skywalk, der fokuserer på at disciple og udruste nye ledere i Guds rige. SkyAcademy bygger på et koncept kaldet ”huddle-grupper”. Det centrale formål med huddle-grupper er at facilitere discibelskab i Skywalk. Vi tror nemlig på, at når vi discipler mennesker godt, får vi med tiden gode ledere.

 

Termen ”huddle-grupper” er hentet fra sportsverdenen, når et hold samles for at lægge strategi og opmuntre hinanden. På samme måde faciliterer huddle-grupper et forum, hvor 1 leder + 4 deltagere mødes for at opmuntre og udfordre hinanden samt lægge strategi for den enkeltes vandring som discipel af Jesus.

 

Et forløb består af 10 sessioner af 1,5 times varighed, som afholdes hver anden uge. Sessionerne indeholder 10 basale discipliner om, hvad det vil sige at leve som discipel af Jesus. Emner kan for eksempel være sunde livsrytmer baseret på karakter, tjeneste, kompetencer og Jesu adfærd. Til hver samling holder gruppens leder et kort oplæg om dagens emne og deler personlige erfaringer. Herefter er lederen ordstyrer for den efterfølgende gruppesnak. Det overordnede spørgsmål til hver samling er, ”hvad taler Gud til mig om, og hvad gør jeg ved det?” Huddle-grupper er relevant for både kommende og nuværende ledere i Skywalk. Det primære krav for at deltage er, at du er motiveret for at udvikle dig.

 

 

skyacademy

 

 

Al undervisningsmaterialet til huddle-grupperne er produceret af Århus valgmenighed.

 

Skyacademy 2016/2017 begynder søndag d. 11/9 med en fælles opstartsdag. Herefter vil x antal Huddlegrupper foregå på forskellige tidspunkter i ugen.

 

Derudover vil deltagere på Skyacademy også blive tilbudt at komme med til lederkonferencen Global Leadership Summit (Willow Creek) i Norge til en fordelagtig pris. Konferencen foregår d. 4-5 november.

 

Sidste frist for tilmelding til Skyacademy er fredag d. 2. september her på hjemmesiden.

 

 


 

 

malene

 

Malene Kristensen, 23 år
Lærerseminariet

 

SkyAcademy har hjulpet mig i at indse, hvor essentielt det er at sætte mål for livet og følge målet, så jeg altid ved, hvor jeg er på vej hen. Jeg har fået en meget større tro og tillid på mine evner og talenter, at det jeg gør faktisk er godt nok, hvilket giver mig en stor ro i livet. SkyAcademy har udrustet mig til at være en bedre leder, og jeg har fået god og brugbar undervisning, som jeg kan bruge i min hverdag, og jeg er blevet bevidst omkring mine styrker og svagheder. Noget af det vigtigste, jeg har lært, er, at ALT starter med min relation til Jesus, og jeg har fået motivation til at læse endnu flere bøger, da jeg oplever, at de bøger vi har læst har haft stor betydning for min udvikling det seneste år.

 

markus

 

Markus Mogensen, 20 år
Gymnasieelev

 

SkyAcademy har udfordret og hjulpet mig til at tænke over hvad jeg vil i fremtiden, og hvad jeg vil bruge mit liv på. I starten af året følte jeg ikke rigtig at jeg skulle være én med stor indflydelse, men efter at jeg har fået en masse undervising, og lært om forskellige ledertyper, har jeg fået lyst til at finde en lederrolle som passer til mig. Jeg har fået redskaber omkring lederskab og discipelskab som jeg kan bruge i min videre udvikling.

 

 

Navn: *
 
Dette spørgsmål skal besvares
Alder: *
 
Dette spørgsmål skal besvares
E-mail: *
Indtast en gyldig e-mail
Dette spørgsmål skal besvares
Tlf.-nummer *
 
Dette spørgsmål skal besvares