Charity Cup '19


 

Charity Cup eksisterer for at danne netværk mellem

unge mennesker gennem fodbold og i fællesskab

hjælpe verdens svageste

 

 

Vores vision for Charity Cup '19

 

 

Med Charity Cup´19 ønsker vi at sætte fokus på vores by – Randers, samtidig med at vi skaber en platform for fællesskab og fodbold. 

 

I år ønsker vi at sætte fokus på Venligboernes arbejde i Randers.
”Venligboerne er en gruppe, der ønsker at hjælpe, hvor der er behov – og deres koncept er helt enkelt at møde folk med venlighed, være imødekommende og række hånden ud til dem, der har brug for hjælp uanset hudfarve, religion, social status, køn, alder mm.”

 

Venligboerne Randers oplever en stigning i familier, der ikke kan overkomme at holde fødselsdag for deres børn, hvilket betyder meget for disse børn, der i forvejen ofte er stigmatiserede.
Derfor vil Venligboerne Randers oprette en fødselsdagsfond, som udsatte familier med børn fra 1-17 år kan søge.

 

Med Charity Cup´19 ønsker vi sammen med Venligboerne Randers at skabe nogle mindeværdige øjeblikke for børnene og familien. Vi håber at kunne dække alle udgifter ved Charity Cup gennem fonde, så alle penge modtaget gennem sponsorer, konkurrencer og tilmelding går direkte til fødselsdagsfonden.

 

Ønsker du mere information om Venligboerne Randers og fødselsdagsfonden, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

  

Hvad er Charity Cup?

 

 

Charity Cup er en årlig begivenhed, der sætter fokus på at skabe fællesskab igennem en tiltrækkende fodboldturnering, samt underholdende aktiviteter uden for banen. Aktiviteterne skal sætte fokus på at skabe smil og glæde hos mennesker, gennem venskabelig, men seriøs konkurrence. Vi ønsker at skabe et fællesskab, på tværs af forskelligheder, der er opmuntrende og attraktivt. Vi vil gerne bryde med nutidens konfliktfyldte hverdag, samt skabe fællesskab på tværs af forskelligheder.

 

 

   

 

Praktisk

 

 

Charity Cup´19 afvikles lørdag d. 9. februar 2019 i Arena Randers. Der er check in fra kl. 12.00-12.30, hvor dit hold uanset første kamp skal check in. Vi forventer at være færdige ca. kl. 18.00.

 

For kun 300,- kroner er dit hold med i turneringen og har muligheden for - alt afhængig af evner og kampgejst - at vinde nogle af vores fantastiske præmier. Tidligere år har der været alt fra biografbilletter, burgermenuer og Faxe Kondi til fodbolde, sportstasker og Randers FC-biletter på spil.
 

Hvert hold skal bestå af mindst 4 og maksimalt 6 spillere, og vil som minimum skulle spille tre kampe.

 

Der er plads til 32 hold i turneringen, så skynd dig at tilmelde dit hold før det er for sent! Følg med på vores Facebook-side for løbende opdateringer.

 

Vigtigt: Din tilmelding er først registeret, når der er overført 300 kr. via mobilepay til 44925. OBS: Noter holdnavn i kommentarfeltet. Holdansvarlig vil modtage bekræftelsesmail samt information med kampprogram og lignende op til turneringen.

  

 

    Dette spørgsmål skal besvares
    Dette spørgsmål skal besvares
    E-mailadressen skal være gyldig
    Dette spørgsmål skal besvares
    Dette spørgsmål skal besvares

 

 

Er der problemer med tilmelding eller lignende, så kontakt os på mail charitycup@skywalk.dk eller tlf. 26360984