Break


 

Studerende med formål

 

Break! er grupper af kristne studerende på de lokale uddannelsesinstitutioner, som eksisterer for at sprede Guds kærlighed og glæde på skolerne og for at skabe en platform for unge kristne, hvorigennem de kan investere i relationer, dele smil og glæde videre, og invitere unge med til de lokale ungdomskirker og Gudstjenester.

 

 

 


Hvad gør vi? 

Uddannelsesinstitutionerne er fyldt med åbne, unge mennesker, som ikke kender Jesus, og derfor lægger vi alle kræfter ind for, at Hans kærlighed og glæde må blive spredt netop der. Dette kommer til udtryk på forskellige måder fra Break! gruppe til Break! gruppe, afhængig af de forskellige skolers behov, men typisk sker dette gennem events, som de lokale grupper skaber for at sprede smil og glæde. Igennem

de personlige relationer som skabes i klasserne og via de forskellige events, deles relationen med Jesus, og unge bliver inviteret med i fællesskabet. Grupperne mødes også ugentligt for at bede, opmuntre hinanden som unge kristne i en udfordrende tid, og sammen fejre de sejre, som de enkelte studerende har oplevet.

 

Hvor findes der Break! grupper?

 

 

  

Kontakt

Hvis du spørgsmål, ønsker at komme i kontakt med lederne for de lokale Break! grupper, eller ønsker du at høre hvordan du kan starte en Break! gruppe, er du mere end velkommen til at kontakte Alexander.

 

Victoria lundager

Victoria Lundager
Break ansvarlig
vlundager@hotmail.com

Link til Facebook